Saltar a continguts

Fundació privada ADA Món Adivasi

Navegació

Menú principal

ONG índies

Imatge de complement Veure galeria Ampliar imatge
Maharashtra Prabodhan Seva Mandal (MPSM)

MPSM va iniciar la seva activitat el 1964 en resposta a l'enorme sequera de la regió occidental de Maharashtra. Els jesuïtes de Nashik van sol·licitar a la comunitat catòlica de Bombai ajuda per als projectes. Amb l'ajuda de persones laiques es va iniciar el suport a agricultors als efectes de millorar la infraestructura agrícola per a garantir un mode de vida sostenible. Es va crear la fundació per tal de dirigir i implementar aquests projectes.

MPSM actualment està involucrada en l'agricultura sostenible, la creació de conques hidrogràfiques, la gestió dels boscos i els recursos naturals, el foment de les comunitats a través de microfinances, la gestió d'una granja lletera, i intervencions educatives per a la millora de la qualitat de vida.

La missió de MPSM es basa en el compromís amb el despertar (prabodhan) de les comunitats rurals tribals a través de l'organització comunitària, el creixement econòmic i el desenvolupament dels recursos naturals.

MPSM està registrada amb número de registre BOM. 127/1964 GBBSD i amb número de registre de fundacions de Bombai F ? 1400 (Bom)