Saltar a continguts

Fundació privada ADA Món Adivasi

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

ONG índies

Bal Suraksha Abhiyan Trust (BSA)
Kalimpong

El Bal Suraksha Abhiyan Trust (BSA) és una ONG sense ànim de lucre que té com a objectiu promoure els drets dels infants i ajudar els nens que han estat exposats a delictes contra nens. Impulsats per la nostra visió bàsica d'eliminar el treball infantil, treballem per diverses vies que ens han permès recolzar directament més de 700 nens al districte de Kalimpong des de la nostra fundació el 2007, així com difondre la consciència a tota la comunitat.

A la nostra base a Kalimpong, Bengala Occidental, tenim una instal·lació de propòsit que alberga a 130 nens que han estat rescatats del treball infantil. Aquí, oferim una educació general, conselleria i altres necessitats per garantir que els nens tinguin la millor oportunitat d'un futur brillant. Creiem que cada nen ha de tenir la millor oportunitat possible a la vida i

estan fermament compromesos a garantir que els nens que hagin tingut una experiència dura, estan totalment rehabilitats. El nostre equip treballa incansablement per assolir la nostra visió identificant delictes contra nens al districte de Kalimpong, creant estratègies per minimitzar el treball infantil i executar missions de rescat a tot el districte. També treballem per divulgar la consciència sobre com els nens poden estar protegits de la delinqüència i els serveis que poden utilitzar com CHILDLINE per obtenir ajuda quan ho necessiten. Estem orgullosos de ser líders en la lluita contra els drets dels infants i creiem que el nostre treball és fonamental per aconseguir la nostra visió general d'una societat lliure de treball infantil.