Saltar a continguts

Fundació privada ADA Món Adivasi

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

ONG índies

Imatge de complement Veure fotogaleria Ampliar imatge
Maharashtra Prabodhan Seva Mandal (MPSM)

MPSM va iniciar la seva activitat el 1964 en resposta a l'enorme sequera de la regió occidental de Maharashtra. Els jesuïtes de Nashik van sol·licitar a la comunitat catòlica de Bombai ajuda per als projectes. Amb l'ajuda de persones laiques es va iniciar el suport a agricultors als efectes de millorar la infraestructura agrícola per a garantir un mode de vida sostenible. Es va crear la fundació per tal de dirigir i implementar aquests projectes.

MPSM actualment està involucrada en l'agricultura sostenible, la creació de conques hidrogràfiques, la gestió dels boscos i els recursos naturals, el foment de les comunitats a través de microfinances, la gestió d'una granja lletera, i intervencions educatives per a la millora de la qualitat de vida.

La missió de MPSM es basa en el compromís amb el despertar (prabodhan) de les comunitats rurals tribals a través de l'organització comunitària, el creixement econòmic i el desenvolupament dels recursos naturals.

MPSM està registrada amb número de registre BOM. 127/1964 GBBSD i amb número de registre de fundacions de Bombai F ? 1400 (Bom)

 Localització a Google Maps