Saltar a continguts

Fundació privada ADA Món Adivasi

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Qui són

Imatge de complement

Els adivasis són els descendents dels primers pobladors de l'Índia. Actualment són al voltant de setanta milions, i la majoria pateixen greus problemes de marginació. Aquestes tribus viuen en poblats situats en turons i muntanyes, aïllats de la resta de la societat.

Les seves cabanes acullen una o dues famílies d'unes sis persones cada una. No hi ha gaires poblats amb electricitat o aigua potable, les condicions sanitàries són extremadament precàries, i els dispensaris més propers es troben generalment a uns quants quilòmetres de distància i només s'hi pot accedir a peu.

Imatge de complement

Fins fa poc vivien de la cacera i del cultiu, però ara, amb el fort creixement del país, el seu estil de vida es troba amenaçat. Nous nuclis urbans apareixen al voltant dels grans centres industrials i els pobles aborígens es troben cada cop més marginats, amb grans dificultats per adaptar-se a aquesta nova situació. Els boscos i la jungla on abans trobaven els mitjans necessaris per a un desenvolupament sostingut van desapareixent.