Saltar a continguts

Fundació privada ADA Món Adivasi

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Enllaços

Resultats

National Adivasi Solidarity Council

El NASC es una xarxa per a l'empoderament de la població indígena de l'Índia que va néixer el juny de 2001. Inicialment era una associació de 6 membres i, a dia d'avui, aixopluga 50 organitzacions adivasis de base distribuides en els estats del Sud, principalment: Tamilnadu, Pondicherry, Kerala, Karnataka i Andhra Pradesh state.

Enllaç  
Land Conflict Watch

El Land Conflict Watch és un projecte de recerca que mapeja i analitza els presents conflictes territorials de l'Índia. Són una red d'investigadors i periodistes distribuits per tot el pais que combinen el rigor academic amb l'enfoc periodistic per tal de coneixer els conflictes territorials i el seu impacte medioambiental, industrial, econòmic i en les persones.

Enllaç  
Mon Adivasi. Illes Balears

Mon Adivasi, asociació sense ànim de lucre, es va constituir per donar suport a les comunitats adivasis de les comarques de Dindori i Surgana

Enllaç  
Instituto de Indología

Un espai exclusiu per a la difusió de la cultura milenaria de la India

Enllaç  
Asian Center for human rights

Asian Centre for Human Rights ies dedica a la promoció i a la protecció dels drets humans i de les llibertats fonamentals a les regions asiàtiques.

Recognition Forest Right Act
13 Registres trobats

Adivasistes, en els enllaços següents trobareu informació sobre els adivasis, el seu art i les seves problemàtiques, així com diversos recursos en relació a l'Índia.

Clica a sota si vols afegir algún enllaç que et sembli interessant! Moltes gràcies!

Cercador