Saltar a continguts

Fundació privada ADA Món Adivasi

Navegació

Menú principal

Notícies

08/12/2016
Programa sobre la Infancia

 

Imatge de complement

 Aquest passat mes de Novembre a Vasai han celebrat un esdeveniment centrat en la infancia, on hi han participat més de 160 nens durant tres dies. El Sr Alphy ens explica les raons de ser d'aquest: 

"Cada nen és un diamant en brut, independentment de la seva conducta y de les aparences externes. Tots els nostres esforços per organitzar aquest gran esdeveniment es van centrar en fer brillar el diamant de cada infant, que massa sovint està rodejat per un sistema de castes, religió, manca d’oportunitats, etc. Gràcies a l’ajuda de moltes persones i mestres vam poder esculpir els elements externs de cada nen, per fer brillar el seu diamant ocult i que els mateixos infants en fossin conscients. Això ho vam aconseguir mitjançant activitats col·lectives, individuals, jocs, etc. Córrer, jugar i riure van ser els pilars d’aquest esdeveniment

 

Després de llargues conversacions amb els nens, sabem que molts d’ells no participen en les festes i celebracions de l’àmbit escolar. Hi ha moltes causes que justifiquen aquest fet, però en resum fa que els nens sovint es desanimin"