Saltar a continguts

Fundació privada ADA Món Adivasi

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Memòria econòmica

Limitació de responsabilitat

El contingut d'aquest web és de caràcter general i té una finalitat i uns efectes informatius. Tanmateix, ofereix la possibilitat de tramitar en línia la inscripció a activitats que organitzi la fundació.
La FUNDACIÓ ADA rebutja tot tipus de responsabilitat derivada de qualsevol informació no elaborada per ella mateixa o no publicada de forma autoritzada per ella sota el seu nom. Així mateix, rebutja la responsabilitat que es derivi de la mala utilització dels continguts per tercers, i es reserva el dret a actualitzar-los, a eliminar-los, limitar-los o bloquejar-los, de manera temporal o definitiva. L’usuari exonera la FUNDACIÓ ADA de qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de les interrupcions de disponibilitat de la pàgina web, ja sigui per mal funcionament d’aplicacions o del servidor web, de les infraestructures de comunicacions, o del programari i maquinari utilitzats per a la navegació .
Aquesta web inclou enllaços a altres webs. FUNDACIÓ ADA declina qualsevol responsabilitat relacionada amb l’accés i utilització dels enllaços a altres webs, facilitats ens aquesta.