Saltar a continguts

Fundació privada ADA Món Adivasi

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

ONG índies

Foto de la Galeria Veure fotogaleria
Serva Vikas Deep Trust

Assumption Sisters, Satpala-Rajoli, Agashi p.o., Thane district, 401301,Maharastra, India
Responsable del projecte: Fr. Thomas Sequeira

Breu descripció de la seva filosofia, orígens i organització:

Serva Vikas Deep Trust es va constituïr el juliol del 2006, però molt dels seus membres actuals, fa més de 10 anys que treballaven a Mangaon, amb col.laboració amb altres ONG. Finalment van decidir fundar aquesta nova ONG, per focalitzar el seu treball en el col·lectiu de dones katkari.

Àmbit d'actuació :

El treball de Serva Vikas Deep Trust, es concentra en 40 aldees de la zona, en les que viuen 1176 families kathkari, que tenen un promig de 5-6 membres cadascuna. El projecte enfronta els problemes de les dones en particular, i els de les famílies en general, en els temes del dia a dia, com poden ser l'autosuficiència i la sostenibilitat, poder i responsabilitat, conscienciació dels seus drets, assegurar el funcionament dels centres de Salut Pública, protecció de boscos, etc.

El treball de Serva Vikas Deep Trust , es concentra en 40 aldees de la zona,en les que viuen 1.176 families kathkari, que tenen una mitjana de 5-6 membres cadascuna. El projecte enfronta els problemes de les dones en particular, i els de les famílies en general, en els temes del dia a dia, com poden ser l'autosuficiència i la sostenibilitat, poder i responsabilitat, conscienciació dels seus drets, assegurar el funcionament dels centres de Salut Pública, protecció de boscos, etc.

 

Enllaç: Mapa d'Agashi