Saltar a continguts

Fundació privada ADA Món Adivasi

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Projectes antics

Foto de la Galeria Veure fotogaleria
PILAR SISTERS ASSOCIATION. Nagar Haveli
Programa de formació per a dones i internat

ONG: Pilar Sisters Association, Our Lady of Rosary Mission, Shelti
Responsable: Jackline Fernandes
Lloc: Dadra Nagar Haveli, entre Maharashtra i Gujarat
Durada: 3 anys (2009-2011)
Beneficiaris: 50 dones i 65 nenes
Import: 5.480 euros anuals (>95% import total)

Objectiu del projecte: manteniment d'un internat exclusiu per a nenes i formació per a dones, per tal que puguin desenvolupar les tasques de representació de la comunitat, fer valdre els seus drets i generar recursos de subsistència.

Descripció
Aquest projecte té dues part ben diferenciades:
1. Internat. Els nens aporten 100 rúpies mensuals, però són totalment insuficients. Aquest any s'ha separat l'internat per gèneres, ja que és corrent que a les nenes de les tribus se les tracti com a ciutadanes de segona clase i no es dóna cap importància a la seva educació, nutrició i salut.
2. Formació professional per a dones no escolaritzades, a través de 12 sessions de formació. L'ajut inclou els honoraris i despeses de desplaçament del formador/a, el menjar de les assistents, el material, el coordinador, dos animadors i la celebració d'un dia de la dona. Es precisa també una aportació de 5 rúpies mensuals per part de les assistents.

ONG: Pilar Sisters Association és una ONG fundada l'any 1988 l'objectiu de la qual és l'educació i l'empoderament dels pobres i marginats, dones, noies i infants. Treballen directament a les zones rurals amb la població tribal.

Enllaç: Mapa de Nagar Haveli