Saltar a continguts

Fundació privada ADA Món Adivasi

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Projectes antics

Foto de la Galeria Veure fotogaleria
MATRU SCHAYA SOCIAL WELFARE SOCIETY. Shilonda
Internat

ONG: Matru Schaya Social Welfare Society (MSSWS).  

Premanjali és una de les unitats de MSSWS, situada al poble de Shilonda. Aquesta unitat va començar la seva tasca l'any 1999 i actualment treballa amb una població tribal de 76 aldees a deu municipis de les comarques de Dahanu i Jowar, en un radi de 40km. Abasta una població de prop de 15.000 persones a través de diversos programes de desenvolupament social i serveis sanitaris.

Les Sisters of the Cross of Chavanod dirigeixen l'internat des de fa vuit anys. El projecte contempla el manteniment d'un internat per a 75 nens i nenes d'edats compreses entre sis i deu anys provinents de set pobles diferents. El bon funcionament de l'internat permetrà que els pares agafin confiança a la vegada que en naixerà una generació alfabetitzada.

Els petits van a l'escola pública propera a l'internat. Quan estan malalts se'ls facilita medicació adequada i assistència mèdica, fent especial èmfasi en una alimentació nutritiva. Tanmateix, es realitzen activitats de lleure i disposen d'un lloc espaiós, que serà remodelat aviat, per allotjar-se. Els infants prenen part activa en totes les activitats de l'internat.

Enllaç: Mapa de Shilonda