Saltar a continguts

Fundació privada ADA Món Adivasi

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Projectes antics

JANKALYAN TRUST. Mahad
Internat i vaqueria

ONG responsable: Jankalyan Trust
Lloc: Mahad
Responsable: Fr. Carlton Kinny
Durada: Internat 2 anys (2007-2008). Granja 1 any (2007)
Import: Internat 7.400 euros anuals. Granja 6.109 euros

Jankalyan Trust és una organització diocesana legalment constituïda que treballa a Mahad des de 1996, situada a 150 Km. al sud de Mumbai.

L'objectiu del projecte és millorar la situació dels kathkaris fent que prenguin consciència de la seva situació actual i treballar per tal de recuperar la seva llibertat lluitant contra l'analfabetisme, la pobresa i la malaltia. Els kathkaris són una de les tribus més subdesenvolupades del país, considerada pel govern com a tribu primitiva.

El projecte contempla el manteniment d'un internat per a 150 nens i d'una granja que el faci autosuficient. El bon funcionament de l'internat permetrà que els pares agafin confiança, a la vegada que naixerà una generació alfabetitzada.

Els objectius específics del projecte són:
1. Millorar l'educació de la població tribal en edat escolar (nens entre 8 i 16 anys) a Mahad i els seus voltants (15 poblats).
2. Donar sostre, alimentació, atenció mèdica i el suport psicològic i educatiu necessaris per al desenvolupament d'aquests 150 nens dins la comunitat tribal.
3. Promoure la importància de l'educació entre els pares.
4. Desenvolupar altres aptituds en els nens (art, informàtica i treball agrícola).
4. Concienciar sobre les conseqüències dels matrimonis prematurs.
5. Buscar l'autosuficiència de l'internat mitjançant la venda dels excedents de llet i de productes làctics obtinguts en una granja de nova creació, que també és objecte del projecte. Caldrà ampliar l'estable, comprar vaques de qualitat, anomenar un responsable i garantir que els nens hi participin com a part de la seva formació.

Pressupost
Després de la nostra experiència al llarg dels primers 5 anys hem optat per mantenir la confiança en aquest projecte i perllongar durant dos anys més el suport econòmic.
El pressupost de l'internat és de 200 euros per infant i any, així en els propers 2 anys finançarem el 25% del total de despeses de l'internat, que suposa el finançament de 37 nens de 15 poblats diferents on l'analfabetisme arriba al 70%. El pressupost global de l'internat és de 26.650 euros anuals, dels que ADA finança 7.400 euros anuals.

Enllaç: Mapa de Mahad