Saltar a continguts

Fundació privada ADA Món Adivasi

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Projectes antics

JANVIKAS KENDRA. Khopoli
Promoció de la dona i el jovent

ONG responsable: Janvikas Kendra - Sisters of the Cross of Chavanod
Lloc: Khopoli, Raigad District
Responsable: Sister Flory Menezes
Durada: 3 anys (2007-2009)
Import: 3.600 euros anuals
Actualment l'organització treballa per l'educació, la salut i la promoció de les dones i els joves en el districte a través de classes de reforç escolar i la formació de les dones i nenes en el camp de la confecció de roba.

Les dones i els joves són els grups més vulnerables i necessiten promoció per donar-los dignitat i un millor estatus dins la societat. Són els sectors més explotats a nivell social, polític i cultural. Aquesta organització treballa per reincorporar-los a la societat a través de la conscienciació, formació, educació i suport a tots nivells.

En aquest projecte es treballarà des del paper polític i l'estatus social de la comunitat, fins a tallers per tal de potenciar les capacitats de lideratge, tot passant per temes de salut i condicions higièniques i identificant les necessitats comunes i problemes.

Aquests tallers estan destinats als grups d'autoajuda (Self Help Groups) de 10 poblats del municipi de Kalapur i els impartiran animadors, treballadors socials i sanitaris.

El treball amb un centenar de dones i joves, no només es veurà reflectit en l'àmbit familiar, sinó que també tindrà un impacte en la resolució dels petits problemes del dia a dia de la comunitat.

Es pretenen crear 10 grups d'autoajuda en 10 poblats diferents i treballar en cadascun d'ells per la promoció de la dona, formant-les en diversos aspectes i promocionant les activitats de generació d'ingressos. Els beneficiaris directes d'aquest projecte seran 200 dones i 200 joves.

Pressupost
El recolzament d'ADA en aquest projecte ha estat de 3.600 euros l'any. L'import finançat per ADA cobreix el 100% de l'ajuda sol·licitada per l'ONG local. 

Enllaç: Mapa de Khopoli