Saltar a continguts

Fundació privada ADA Món Adivasi

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Projectes antics

Staff
JEEVANALAYA- THE BETHANY SOCIETY. Kolkhe
Programa de desenvolupament integral de les tribus

ONG responsable: Jeevanalaya - The Bethany Society
Adreça: Jeevanalaya, Kolkhe village. ONGC post, Panvel. Raigad district. Maharashtra state, 410221
Responsable: Sr. Celine Pereira
Durada: Tres anys, entre l'1 de juny de 2012 i l'1 de juny del 2015
Beneficiaris: Els beneficiaris directes del projecte són unes 800 dones, uns 650 nens i uns 380 homes joves i adults, pertanyents a la vintena de poblats, on viuen un total de 5060 persones.
Import: 6.000 euros anuals.

Objectiu: treballar amb les comunitats tribals, amb especial atenció als kathkaris, una de les tribus primitives de Maharashtra. Tenen un grau baix de desenvolupament econòmic, i sovint pateixen l'opressió dels grups dominants, que s'aprofiten del seu analfabetisme i d'una estructura social injusta. Això va motivar la posada en marxa de programes d'alfabetització als poblats tribals. L'organització promou l'educació, la salut i l'empoderament de les tribus d'una vintena de poblats de Panvel Taluka. Les tribus necessiten suport i orientació, amb els corresponents programes de formació, per potenciar el lideratge i la cooperació que facin possible el seu desenvolupament i progrés.

Descripció: L'objectiu general és l'enfortiment de l'estatus de les tribus, en el pla de la família, la comunitat i l'autogovern local. Altres objectius més concrets serien la creació d'oportunitats per a la subsistència, l'augment de l'autorealització a tots nivells, la promoció de la medicina tradicional, l'educació dels infants de les tribus a través de l'escola i altres activitats, la capacitació de la comunitat per a la defensa dels seus drets i per relacionar-se amb l'Administració, el suport als líders locals en el sosteniment de les activitats de la comunitat, o la promoció de les bones relacions i la salut a les famílies.

Tot això es fa a través del manteniment dels 40 grups d'autoajuda existents, i la creació de 15 de nous. També es dóna una especial atenció als infants, amb 10 classes suplementàries.

 

Enllaç: Mapa de Kolkhe