Saltar a continguts

Fundació privada ADA Món Adivasi

Navegació

Menú principal

Organització

Per assolir els seus objectius, la Fundació estudia projectes d'acció social, educativa o sanitària, amb el propòsit d'ajudar al seu finançament, i promociona i difon aquests projectes sempre a través d'una via directa que eviti intermediaris i burocràcies, fent ús tant del boca a boca com de les noves tecnologies, per edificar aquesta xarxa de solidaritat d'una manera sincera i desinteressada.

Es treballa de manera associativa, democràtica i voluntària, sense vincles amb d'altres associacions polítiques ni religioses, però sí que s'està obert a la col·laboració amb qualsevol organització autòctona que treballi amb el poble adivasi sense discriminació de cap tipus. Des d'octubre de 2008 Macario Fernandes, treballa des de l'Índia. És l'únic membre alliberat d'aquesta Fundació i s'encarrega de supervisar els projectes trimestralment.

Pel que fa als associats, aquests reben informació detallada de cadascun dels projectes aprovats amb els quals ADA treballa. Es demana la participació en el disseny de propostes i idees, de manera activa i d'acord amb diferents possibilitats personals, en cadascuna de les iniciatives que s'aproven. La Fundació té la voluntat que cada associat sigui un activista de la solidaritat amb els pobles adivasis i, en conseqüència, d'un món més just.