Saltar a continguts

Fundació privada ADA Món Adivasi

Navegació

Menú principal

Qui són

Imatge de complement

Els adivasis són els descendents dels primers pobladors de l'Índia. Actualment són al voltant de setanta milions, i la majoria pateixen greus problemes de marginació. Aquestes tribus viuen en poblats situats en turons i muntanyes, aïllats de la resta de la societat.

Les seves cabanes acullen una o dues famílies d'unes sis persones cada una. No hi ha gaires poblats amb electricitat o aigua potable, les condicions sanitàries són extremadament precàries, i els dispensaris més propers es troben generalment a uns quants quilòmetres de distància i només s'hi pot accedir a peu.

Imatge de complement

Fins fa poc vivien de la cacera i del cultiu, però ara, amb el fort creixement del país, el seu estil de vida es troba amenaçat. Nous nuclis urbans apareixen al voltant dels grans centres industrials i els pobles aborígens es troben cada cop més marginats, amb grans dificultats per adaptar-se a aquesta nova situació. Els boscos i la jungla on abans trobaven els mitjans necessaris per a un desenvolupament sostingut van desapareixent.