Saltar a continguts

Fundació privada ADA Món Adivasi

Navegació

Menú principal

Objectius

Imatge de complement
Ampliar imatge

ADA té un doble objectiu. D'una banda, té la finalitat de facilitar als adivasis unes condicions de vida que afavoreixin un desenvolupament integral, digne i humà. Això s'aconsegueix a través del finançament de projectes que ADA rep d'organitzacions autòctones que treballen directament amb aquestes comunitats i són, per tant, coneixedores de la seva problemàtica.

Imatge de complement
Ampliar imatge

Les tasques que realitza la Fundació per tal d'assolir aquest objectiu són les de col·laborar en projectes d'educació d'infants, formació per a joves i adults, promoció de la dona, tècniques de millora sanitària, medicina natural, preparació de mestres i animadors, programes d'estalvi i conscienciació, impuls de tècniques de pintura autòctona i ajuda legal, entre d'altres.

Imatge de complement
Ampliar imatge

D'altra banda, ADA té la finalitat de donar a conèixer a la nostra societat la realitat d'aquests pobles aborígens, i ho fa a través de xerrades de sensibilització en diversos llocs (escoles, centres cívics, llibreries, etc.), exposicions de les seves pintures, participació en fòrums i en mitjans de comunicació, etc.