Saltar a continguts

Fundació privada ADA Món Adivasi

Navegació

Menú principal

Enllaços

Resultats

National Adivasi Solidarity Council

El NASC es una xarxa per a l'empoderament de la població indígena de l'Índia que va néixer el juny de 2001. Inicialment era una associació de 6 membres i, a dia d'avui, aixopluga 50 organitzacions adivasis de base distribuides en els estats del Sud, principalment: Tamilnadu, Pondicherry, Kerala, Karnataka i Andhra Pradesh state.

Land Conflict Watch

El Land Conflict Watch és un projecte de recerca que mapeja i analitza els presents conflictes territorials de l'Índia.
Són una red d'investigadors i periodistes distribuits per tot el pais que combinen el rigor academic amb l'enfoc periodistic per tal de coneixer els conflictes territorials i el seu impacte medioambiental, industrial, econòmic i en les persones.

Sopena Adivasis Deployment Association

Aquesta és una ONG índia que amics i col·laboradors del Fede van crear inspirats per la seva persona per continuar la seva petjada.

Mon Adivasi. Illes Balears

Mon Adivasi, asociació sense ànim de lucre, es va constituir per donar suport a les comunitats adivasis de les comarques de Dindori i Surgana

Instituto de Indología

Un espai exclusiu per a la difusió de la cultura milenaria de la India

Asian Center for human rights

Asian Centre for Human Rights ies dedica a la promoció i a la protecció dels drets humans i de les llibertats fonamentals a les regions asiàtiques.

13 Registres trobats.
Pàgina  1 | 2 | 3 | >

Adivasistes, en els enllaços següents trobareu informació sobre els adivasis, el seu art i les seves problemàtiques, així com diversos recursos en relació a l'Índia.

Clica a sota si vols afegir algún enllaç que et sembli interessant! Moltes gràcies!

Cercador