Saltar a continguts

Fundació ADA per al Desenvolupament dels Adivasis

Navegació

Menú principal

Notícies

Cercador

Imatge de complement
22/11/2020

En aquesta edició del Indian Currents trobareu diferent informació de la situació actual del Fr.Stan Swamy...

Molt recomanable!!

FCRA
15/11/2020

El passat mes de septembre es van modifcar diferents seccions que regulen el FCRA (Foreign Contribution Regulation Act o Llei de contribucions extrangeres a l'Índia), fet que ha generat un gran debat sobre les ONGS, el seu paper a la societat i el seu futur.

Avui en dia encara és incert quin serà l'impacte d'aquestes modificacions, però us recomanen aquest artícle en castellà d'AlJazeera.

Imatge de complement
09/11/2020

El passat 28 de setembre, la nostra estimada Pilar ens va deixart als 93 anys d'edat, rodejada de la seva gran família.

La Pilar Sopeña va ser una de les principals fundadores d'ADA. La major part dels anys com a Presidenta i, des de la mort d'en Federico, com a Presidenta honorífica.

Ha estat la mare del projecte i ha exercit com a tal en tant les seves condicions li han permès; sense defallir. Sempre amb una actitud positiva, de gran generositat, sembrant estimació per tots costats. Acollidora, bona oient, obrin portes a tothom; la seva família sempre ampliada . Sensible i respectuosa amb el més joves, amb una visió oberta a totes les sensibilitats. Per això estimava els adivasis, la seva cultura i les seves tradicions. Amb una sincronia de pensament i de vida amb el Fede, malgrat la distància.

Des de la junta i el patronat d'ADA us volem fer particips del nostre dolor i acompanyar a tota la família en el dol.

Trobarem a faltar la teva abraçada, el teu somriure, el teu consell!

Imatge de complement
28/09/2020

El passat 7 de maig el Quico Gusi ens va deixar. 

En Quico va ser un dels membres fundadors d'ADA, formant part del patronat i de la junta directiva durant aquests 20 anys. La seva empremta ha estat molt important.

Sempre actiu. Sempre molt lligat al pensament del Fede, a la lluita per la Pau i la no violència. Compromès també amb Fundipau. Compartint  la seva experiència, els seus consells i les seves aportacions, especialment en tots els temes ètics que donen valor a la feina de cooperació i solidaritat. Tots ells han estat fonamentals en la construcció de la nostra fundació. 

Bon company, bon amic, sempre estimat.

Estem segurs que els teus consells, les teves aportacions, el teu saber fer continuaran amb nosaltres i invocarem la teva ajuda sempre que tinguem dubtes en el nostre camí. 

Descansa en pau.

 

Ens parlen del Quico; FundipauJordi Armadans

127 Registres trobats.
Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>