Saltar a continguts

Fundació privada ADA Món Adivasi

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Projectes actuals

Foto de la Galeria Veure fotogaleria
Nou projecte 2021-2023
Mangaon: AMARDEEP CHARITABLE TRUST
Millorar la Qualitat de vida de vells i viudes

ONG: AMARDEEP CHARITABLE TRUST
Adreça: MAHARASHTRA -402 104. INDIA.
Responsable: SR RUBINA D'MELLO

Beneficiaris: 50 viudes/vells que arribaran a 150 el tercer any
Duració: tres anys
Import: 7000Euros/any

 Informació de l'ONG

Localització a Google Maps

 

Amardeep Charitable Trust està centrada en la comunitat tribal de Katkaris.  Els Kathkaris són molt vulnerables ja que no posseeixen cap terra,  estan a mercè dels diners dels prestamistes i propietaris de terres i en depenen en gran mesura per a qualsevol cultiu. A més a més, no tenen gaires oportunitats laborals. Aquest fet i l'opressió dels terratinents sobre els Kathkaris els força a migrar per tal d'aconseguir una font d'ingressos. Els Kathkaris ocupen els estrats més baixos de l'escala social índia.


A causa de la migració, els ancians i les viudes es queden al poble i no tenen cap font d'ingrés. Les joves parelles tribals, a causa del gran nombre de fills, es separen de la família i no poden tenir cura dels seus pares grans.
A més a més, les viudes están sotmeses a un gran estigma social, són mal mirades i es consideren font de mal auguri. D'altra banda causa dels canvis en les normes governamentals, les viudes i els vells estan exclosos de molts dels programes d'ajuda. Per exemple, del sistema de distribució pública, règim de pensions, etc.

OBJECTIUS CLAUS DEL PROJECTE:
  a) Millorar la  salut de la gent gran i les viudes adivasis.
  b) Millorar la vida social dels vells i les viudes.
  c) Ajudar-les a viure amb respecte i dignitat.
  d) Potenciar-los econòmicament.
  e) Crear consciència sobre els programes governamentals.

Amardeep Charitable Trust treballa a 26 pobles. El primer preveuen començar el projecte a 5 pobles amb 10 dones a cada poble.  El segon s'ampliarán els serveis a cinc pobles més i al tercer any se sumen cinc pobles més.