Saltar a continguts

Fundació privada ADA Món Adivasi

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Projectes actuals

Foto de la Galeria Veure fotogaleria
Nou projecte 2021-2023
Nandurbar: Jan Seva Mandal
Educar als infants adivasis a casa

ONG: Jan Seva Mandal
Adreça: Korit Road, Nandurbar 425412, Maharashtra, India
Responsable: Fr.Diago D?Souza, Fr.Godfrey D?Lima

Beneficiaris: 750 nens i joves
Duració: tres anys
Import: 7000Euros/any

Informació Jan Seva Mandal 

Localització a Google Maps 

La seva web

 

El districte tribal de Nandurbar, a Maharashtra, es troba entre les zones més endarrerides econòmicament en indicadors educatius, sanitaris i altres indicadors socials.


Els beneficiaris immediats del programa són nens Adivasi de comunitats socialment marginades del districte tribal de Nandurbar. Les comunitats adivasi es troben econòmicament per sota del nivell de subsistència. Els nivells educatius són baixos donat que els nens Adivasi parlen  una llengua diferent de l'idioma vehicular de l'Estat (és a dir, el marathi) i per la desconnexió entre el plà d'estudis, el sistema pedagògic i la seva manera de viure.

La qualitat de l'educació escolar a nivell de primària necessita un suport addicional. Així, el programa de Jan Seva Mandal intenta identificar i enfortir les habilitats dels joves Adivasis, tant de dones com d'homes, per contribuir qualitativament a la millora educativa.

OBJECTIUS CLAU DEL PROJECTE:
  a) Millorar la qualitat de l'educació infantil Adivasi, sense duplicar el sistema públic.
  b) Capacitar els joves Adivasi amb més formació per a que puguin impartir classes als més petits i a la comunitat Adivasi en general.
  c) Introduir una pedagogia d'ensenyament-aprenentatge innovadora pels estudiants Adivasi. Es tracta d'utilitzar materials didàctics com posters, llibres, programes d'estudi i altres materials pictòrics especialment desenvolupats per aquest tipus de classes.
  d) Portar la tecnologia digital avançada a l'entorn d'aprenentatge de l'estudiant més pobre.
  f) Incorporar la tradició de la comunitat Adivasi en el temari lectiu, així com els seus mitjans de subsistència i la medicina tradicionals indígena.

 

 Més informació