Saltar a continguts

Fundació privada ADA Món Adivasi

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Projectes antics

Imatge de complement
2018-2019
Condicionament de l'edifici de la Casa d'Acollida de nois de BSA a Kalimpong.
(Edifici propietat de la Companyia de Jesus)

Projecte finalista, fora dels pressupost anual d'ADA.
ADA aconsegueix un finançador extern que assumeix el projecte

ONG local: Bal Suraska Abhiyan Trust (BSA)
Kalimpong, Dist. Darjeeling. Índia
Responsable: Sr. Subeshna Thapa (Directora de BSA)
Tel. +91 3552 256787
kpgbsa2006@gmail.com
Pressupost Total 25.966 €



L'Organització (BSA) aquesta portada per les Germanes de St. Joseph of Cluny dedicades a la cura, protecció, educació social i preparació per a la reinserció social d'un centenar de nens meitat i meitat noies i nois, 90% d'ells arriben rescatats per la policia, víctimes d'abusos majorment laborals, també d'altres tipus fins i tot alguns en risc de ser "venuts". El 10% restant comprèn nens del carrer perduts i també nois amb deficiències. L'objectiu de BSA és l'apoderament d'aquests nens, ajudant-los en el seu desenvolupament personal i social proporcionant-los els coneixements suficients per a la seva futura reinserció a la societat.

Hi ha dos centres que aquí en diríem d'Acollida on resideixen, no són d'estudi, un és per a nenes i l'altre des de fa 3 anys separat a uns 3km per a nens que és el motiu d'aquest projecte.

Aquests nois durant el dia estudien en diferents col·legis de la zona en funció també de les seves capacitats intel·lectuals tenint en compte a més aquest 5% que tenen alguna deficiència.

Objectius del projecte.

Poder realitzar obres de condicionament d'aquesta residència de nens on resideixen, molt necessàries per complir amb les regulacions i certificacions governamentals.

Aquesta residència és un antic col·legi a Kalimpong, és un centre propietat dels Jesuïtes de Darjeeling i que fa 3 anys sota l'anterior Provincial Fr. Kinley Tshering, van llogar a un cost simbòlic a les Germanes de St. Joseph of Cluny que s'han es ocupat de condicionar l'edifici del col·legi com a residència per als nois. Les obres de condicionament que s'han realitzat fins ara han estat fetes complint amb les regulacions i certificacions governamentals. El finançament ha estat sempre per compte de BSA que es nodreix en un 90% d'aportacions de diferents benefactors. El 10% restant prové del govern en forma de subsidis per a alimentació i d'arròs.

Aquest projecte comprèn el finançament de 3 actuacions considerades urgents per aquesta comunitat.



1.- Reparació i construcció de la tanca al voltant dels límits d'aquesta residència de Nois de BSA. La tanca perifèrica és prioritària per prevenir que els nois puguin fàcilment sortir del recinte o fins i tot escapar-se. Quan això succeeix reben "avisos" de les autoritats governamentals.

2.-Escala d'Emergència. L'edifici tot i ser molt gran només té una entrada i sortida. El Govern és estricte i requereix una nova sortida d'emergència. De moment la comunitat BSA no disposa de fons, però cada dia tenen més pressió per construir-pel tema obvi de seguretat.

3.- Un Generador de corrent altern. Al districte disposen d'un subministrament de potència elèctrica molt feble i poc fiable. Aquest problema s'accentua durant l'estació de pluges. Un generador solucionaria aquest problema i encara que no imprescindible des del punt de regulacions sí que és molt necessari i valuós per a la cura i atenció dels nens.



Ordre de prioritat. Import total. Durada Projecte.

Tanca perifèrica: 1.525.410 RS 17.946 € 2 mesos

Escales d'emergència: 406.380 Rs 4.781 € 2 mesos

Generador corrent alt .: 313.600 Rs 3.689 € setmanes

 

Accés a web BSA